Szállítás és fizetés

 

Szállítási díjak:


Utánvételes (csak futárszolgálattal) szállítás díj 1.450 Ft.

Futárszolgálattal:

A szállítási költséget és az esetleges utánvét költségét a kosár végösszege is tartalmazza. A leadott rendelés szállítása (Futárnak átadása) a rendelést követő 1 munkanapon belül történik az adott munkanapon 12h-ig beérkezett megrendeléseket másnap házhoz szállítjuk.
A szállítási címnek olyan címet adjon, ahol a futártól át tudja venni valaki a csomagot és utánvét esetén az ellenértékét ki tudja fizetni.
Amennyiben a futár nem talál a megadott címen senkit, aki átveszi az árut, másnap megkísérli újra a kiszállítást, ha akkor is eredménytelen, akkor a csomagot visszaszállítja nekünk.
A futár munkanapon 8 - 17 óra között várható, Postázva státuszt követő napon.
Kiszállításkor csak sértetlen csomagot vegyen át. Amennyiben bármilyen problémát tapasztal, úgy erről vetessen fel jegyzőkönyvet és a terméke(ke)t ne vegye át.
A csomag átvétele után a hiányosságokra, avagy sérülésre vonatkozóan reklamációt csak abban az esetben tudunk elfogadni, ha az adott termék átvételekor a hiba bizonyíthatóan nem volt kideríthető.
A csomag szállításáért felelősséget csak a futárnak való átadásig tudjuk vállalni ("Postázva" státusz), ez után az Trans-o-flex postafutár a felelős, esetleges késői kiszállításért vagy elveszett csomagért panasszal náluk lehet élni.

Üzletünkben csak 0mg nikotintartalmú eliquid folyadékot  áll módunkban értékesíteni!