Üzletszabályzat

eCigidepo üzletszabályzata


Az eCigiDepo.hu elektromos cigaretta webáruházban minden 18. életévét betöltött személy vásárolhat, aki a rendelés során érvényes adatokat ad meg, elfogadja jelen üzletszabályzatot és magára nézve azt kötelező jellegűnek veszi. 

Az eCigiDepo.hu oldalon forgalmazott elektromos cigaretta termékek megrendelésével a vásárló kijelenti, hogy megértette és elfogadja a következőket:

 Az elektromos cigaretta termékeinket nem használhatják 18. életévüket be nem töltött fiatalkorúak, nemdohányzók, állapotos nők valamint szív és érrendszeri megbetegedésben szenvedő betegek.


A megrendelés akkor lép életbe, ha az online megrendelést e-mail-ben visszaigazoljuk. Ezzel egyidejűleg a megrendelő és a forgalmazó között adásvételi szerződés jön létre. A vételár a termékek mellett feltüntetett fogyasztói ár. A rendelés végösszege tartalmazza az általános forgalmi adót, valamint a kiszállítás költségét is. A feltüntetett árak magyar forintban (HUF) értendők. Az árváltozás jogát fenntartjuk.

Az árúházban elérhető eliquid folyadékok az unióban bevizsgált készítmények, minőségükért a Maximum Smoke fogalmazó felel.